-

Inleiding

 

"Welke opleiding of studie past het beste bij mij? Wat vind ik leuk en waar ben ik goed in? Welke vervolgopleiding spreekt mij eigenlijk aan? Hoe ziet het beroep er uit, dat ik na die opleiding kan uitoefenen?" Om dit te weten te komen zou ik eigenlijk een stuk van een opleiding die mij wel leuk lijkt, alvast moeten meemaken. Net alsof ik al aan zo'n studie ben begonnen. En kan ik niet eens praten met iemand die een beroep heeft waar ik meer van af wil weten?" Loop je met dit soort vragen rond, of twijfel je tussen verschillende opleidingen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor een zogenaamde studie try-out van een opleiding bij Saxion.

Voorwaarden tot deelname aan een studie try-out

Indien je je aanmeldt voor een studie try-out wordt er van je verwacht dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig bent. Overleg dus eerst met je decaan voordat je je aanmeldt.

Let op: je kunt je maar voor 1 studie try-out aanmelden!

Hoe kun je je aanmelden?

Aanmelden kan uitsluitend digitaal via www.studietry-outs.nl. Kies de studie try-out die je wilt volgen, vul het hele formulier in en vergeet niet de naam van je decaan aan te klikken! Vind je die niet, klik dan de naam Joyce van Tilburg of Annie Broek aan. Je krijgt vervolgens zo snel mogelijk bericht van de instelling waar jij jouw studie try-out wilt volgen.

Wanneer?

Bij elke studie try-out staan de data vermeld waarop de bijeenkomsten op de hogeschool worden gegeven. Let op: Als je je inschrijft dan bezoek je op de vermelde middagen de opleiding van je voorkeur. Studenten en docenten van de opleidingen staan dan klaar om met je aan de slag te gaan. Bij een enkele studie try-out zijn de inschrijfmogelijkheden echter beperkt. Dat staat duidelijk aangegeven bij max. aantal deelnemers. Dan geldt het principe "vol is vol"! Tot ziens bij de try-outs!

Data studiejaar 2017-2018

De data van de studie try-outs voor 2017-2018 zijn bekend. Deze worden georganiseerd op:
Donderdag 16 november 2017 (Startdag 13.15 uur)
Donderdag 23 november 2017
Donderdag 30 november 2017
Donderdag 7 december 2017
Donderdag 14 december 2017

Aanmelden voor de studie try-outs van 2017-2018 kan vanaf maandag 25 september 2017.
De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 3 november 2017. Daarna sluit de aanmelding en is inschrijven NIET meer mogelijk.

Voor meer informatie: vraag je decaan!

Voor meer informatie over de studie try-outs kun je altijd contact opnemen met de decaan op je school of bij één van de coördinatoren van de studie try-outs: 088-0191800: Joyce van Tilburg of Annie Broek: studietryouts@saxion.nl.

Over welke studie try-out wil je meer weten?

Klik op een hbo-instelling om de lijst van bijbehorende Studie try-outs te zien.
Klik op een Studie try-out om een beschrijving daarvan te zien.

 Saxion Enschede
Saxion Deventer

Totaaloverzicht alle Studie try-outs

-