-

Studie try-out Saxion Enschede

Kennismaking met Marketing

Waar het om gaat

Wat is het onwijs lastig als je nog relatief jong bent om uit alles wat je kunt kiezen aan opleidingen de goede te pakken. Veel studenten die het niet zo goed weten, ze blinken nergens in uit, het hart klopt bij geen enkel vak sneller denken vaak: als ik later maar veel geld verdien of lekker veel kan reizen. Dan kom je al snel bij een opleiding met marketing, talen en economie uit. Maar word je daar nu echt blij van, is dat voor jou the place to be? Jaren lang een beroep uitoefenen alleen maar vanwege het geld, dat gaat niemand vol houden.

We proberen je bij deze study try out aan het denken te zetten zodat je hopelijk een bewustere keus te kunt maken.

Ook gaan we in op wat is marketing eigenlijk? Iets met reclame of komt daar nog veel meer bij kijken?

Echt nuttig om hier aan deel te nemen zodat de kans groter wordt dat jij goed kiest en wij minder met uitval te maken hebben.

We hopen je te mogen begroeten om je vervolgens met het MIM virus te infecteren.

Wat je al moet weten

Deze studie try-out sluit goed aan bij je vooropleiding en vraagt om interesse in Marketing, Economie en Internationale handel. Daarnaast is voor onze Internationale opleidingen gevoel voor talen ook erg belangrijk. De opleiding IBMS is geheel Engelstalig (de lessen, de lesstof, de tentamens). Dit betekent dat je minimaal een ruim voldoende voor Engels moet hebben.

Wat ga je doen

Wij bieden een interactief programma waarbij jij zelf ook een belangrijke bijdrage gaat leveren. Daarnaast geven we je een goed beeld van de kern van onze opleidingen en kom je te weten wat je er na je studie mee kan doen.

Begeleiding

De studie try-out wordt door twee marketing docenten van de betrokken opleidingen begeleid.

Beoordeling

Als je actief meedoet, alle dagen aanwezig bent en de evaluatie serieus invult ontvang je een certificaat. Op dat certificaat staat het aantal studielasturen van de studie try-out vermeld. Dit certificaat sturen we na afloop naar je decaan, die het vervolgens aan je uit kan reiken.

Beroeps-orientatie

Inschrijving

De profielen Cultuur & Maatschappij en Economie & Maatschappij hebben de voorkeur (voor toelating tot de opleidingen gelden profieleisen).Instelling
Saxion Enschede

vakken
Economie 1

studielasturen
20

klassen
havo 5, vwo 6

periode
16 november, 30 november en 14 december 2017 van 13.15 - 16.00 uur

deelnemers
min. 10, max. 31

opleidingen
International Business & Languages
Commerciële Economie (incl. studieroutes Sportmarketing en Randstad Topsport Academie)
International Business & Management Studies


profielen
- Natuur & Gezondheid
- Economie & Maatschappij
- Natuur & Techniek
- Cultuur & MaatschappijDe inschrijfdatum voor deze Studie try-out is verstreken.
-